Αυθεντική Μπουγάτσα

Αναμφίβολα το σήμα κατατεθέν στις ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ. Μέσα στα 100 χρόνια παράδοσης και δημιουργίας, η αυθεντική συνταγή μπουγάτσας, έτσι όπως έφθασε στο Ηράκλειο από τον Απόστολο Σαλκιντζη το 1922, παραμένει αναλλοίωτη. 

Το μοναδικό φύλλο αέρος, γίνεται βάση δημιουργίας και υποδέχεται τα πιο αγνά υλικά. Αγαπημένη πρόταση, ασφαλώς η μπουγάτσα με κρέμα ή μυζήθρα, με ζάχαρη άχνη και ανατολίτικη κανέλα, που ξυπνά τις αισθήσεις. Πρόταση ωστόσο μοναδική, η μπουγάτσα με παραδοσιακή μυζήθρα, η οποία δένει απολαυστικά με θυμαρίσιο μέλι Κρήτης και καρύδια.